Μινιμαλισμός & λειτουργικότητα

Μινιμαλισμός & λειτουργικότητα για το πιο cozy υπνοδωμάτιo!

Όσο χειμωνιάζει, τόσο περισσότερο θέλουμε να μένουμε στο κρεβάτι μας και η Letto είναι εδώ για όλους τους λάτρεις του cozyness και του χουχουλιάσματος.

Η συλλογή Ascott by Letto αποτελεί την επιτομή του κομψού μινιμαλισμού, της πρακτικότητας και της κορυφαίας ποιότητας, απογειώνοντας την αισθητική, αλλά και τη λειτουργικότητα του υπνοδωματίου.

ascott-bed

Το κρεβάτι Ascott διαθέτει σχεδιασμό που μιλάει στην καρδιά του μινιμαλισμού. Οι καθαρές γραμμές και η απλή, αλλά εκλεπτυσμένη αισθητική, το καθιστούν την τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν την ομορφιά της απλότητας. Η κομψότητα στην κατασκευή του συμπληρώνει αβίαστα και οργανικά το design της κρεβατοκάμαρας, δημιουργώντας παράλληλα την πιο γαλήνια και aesthetically pleasing ατμόσφαιρα!

Το χρώμα είναι προσωπική υπόθεση!

Το κρεβάτι Ascott αποτελεί τον καμβά, πάνω στον οποίο μπορείς να αναδείξεις το προσωπικό σου στιλ, καθώς προσφέρει πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης! Επίλεξε λοιπόν, την απόχρωση που εναρμονίζεται με το γούστο σου και συμπληρώνει τη διακόσμηση του υπνοδωματίου μέσα από μία παλέτα με προσεκτικά επιλεγμένα δρύινα χρώματα. 

Η ευκολία είναι το κλειδί!

Λειτουργικότητα σημαίνει καθημερινή ευκολία! Διασφάλισε ότι το κρεβάτι σου είναι πρακτικό στο καθάρισμα, επιλέγοντας ύφασμα στο κεφαλάρι που αφαιρείται και πλένεται. Έτσι, μπορείς να το καθαρίζεις χωρίς δυσκολία και να το διατηρείς σαν καινούργιο!

Η ποιότητα ύπνου & ξεκούρασης που θέλεις!

Κατασκευασμένο με ξύλο βελανιδιάς, το κρεβάτι Ascott διαθέτει συμπαγή στοιχεία που εγγυώνται ανθεκτικότητα και μακροζωία. Η επιλογή της βελανιδιάς όχι μόνο προσθέτει μια νότα φυσικής ζεστασιάς στην κρεβατοκάμαρα, αλλά εγγυάται και την αντοχή της.

Ακολούθησε μας στο instagram

Μετάβαση στο περιεχόμενο